Rosa beanie

(gårs)Dagens outfit: Leo & bouclé

 photo outfit_150915_1.jpg photo outfit_150915_2.jpgBlazer fra ASOS, kjole fra Ganni, sko fra Valentino, taske fra Boyy, hårbånd fra H&M

I snit er både denne blazer og kjole ret så klassiske, men fordi jeg har valgt lidt mere sprælske farver og prints, så bliver det lidt mere mig – hr. kæreste bemærkede da i hvert fald, at jeg havde rullet mig i leopard 😉 Jeg tror faktisk, at skulle jeg vælge mellem items, der enten var sorte eller leopardprikkede, så ville jeg gå efter leo’en – det være sig kjoler, sko eller tasker 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosa beanie