Dagens outfit: Efterårsbryllup

Søndagssang: Ryan Adams – Bad Blood

ryan adams 1989Klik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg har før udtrykt min begejstring for, at Ryan Adams udgiver et coveralbum af Taylor Swifts “1989”. Der er bare nogle musikere, der er med til at forme dig som person (det lyder cheesy, men jeg tror, I ved, hvad jeg mener), og der er Ryan Adams helt klart en af dem for mig 😉 Jeg har lyttet til hans to første albums “Heartbreaker” og “Gold” utallige gange, og jeg kan stadig huske teenage-Maria låne nodehæftet til “Gold” på biblioteket, så hun kunne lære at spille “Wild Flowers” på guitar 😉

Siden har Ryan Adams udgivet så mange albums (“1989” bliver vist nummer 15!), at jeg nærmest ikke har kunne følge med, men med hans Taylor Swift-coversange, så kommer Ryan Adams i rotation igen. Hvem ved, måske får guitaren også en renæssance?!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Efterårsbryllup