Another ombre from & Other Stories

Strik på to måder

 photo hm-cashmere_1.jpgKashmerestrik fra H&M // Taske fra Chanel // Nederdel fra Esprit // Sko fra ASOS // Taske fra Saint Laurent // Solbriller fra Miu Miu // Bukser fra Monki // Glittersko fra ASOS

I ved jo nok, at jeg elsker en god strik, og denne fra H&M er perfekt i både form og farve – og så er den endda i kashmere til en rigtig fin pris! Her får I to måder, jeg ville style den på – jeg skal helt sikkert dyrke kombinationen af bordeaux og pink noget mere!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another ombre from & Other Stories