Bh, der behager

Army overknees

army-overknee1 // 2 // 3 // 4

Jeg har det sådan lidt splittet med overknee-støvler: Jeg synes det ser SÅ fedt ud på andre, men på korte mig, så er de altså ret overvældende. Måske har jeg bare ikke fundet det rette par? Lige nu går jeg og leger med tanken om at investere i et oliven/armygrønt par. Jeg synes, de har mange fine stylingmuligheder og giver et lidt anderledes twist end de klassiske sorte. Især parret fra Stuart Weitzman er efterhånden gået hen og blevet en moderne klassisker og fås denne sæson i olivengrøn – åh, de er fine, men også bare virkelig dyre! I kan se dem på Amelia Liana HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Julie

  De er super fede dem du har fundet, kan godt forstå du overvejer! Men kan også se det fra det modsatte perspektiv, når man er lidt til den lave ende vil man jo nødig ligne én i waders vel? Oh rædsel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, du har helt ret i, at det potentielt ligner waders!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bh, der behager