Søndagssang: The Oh Hello's - Like The Dawn

Bh, der behager

 photo triumph-rosa-magicwire_1.jpgBh og trusser fra Triumph

Jeg er virkelig – som i VIRKELIG – kræsen, når det kommer til bh’er. Der må ikke være bøjle i (de gnaver!), de skal være let vatterede (ingen push up-puder, tak!), og så må der ikke være for meget pynt på (så der kommer mærkelig buler, når man har tøj udenpå). Der er ikke mange mærker, der kan leve op til mine mange krav, skulle jeg hilse og sige, men da jeg for nylig var til Triumph-event, så fandt jeg min nye, bedste ven!

Triumph har nemlig opfundet noget, der hedder magic wire, som er en blød silikonebøjle, og der er altså ikke noget, der gnaver. Halleluja! Desuden er den let vatteret og meget diskret pyntet, så den lever op til alle mine krav. Nu ved jeg godt, hvor jeg fremover skal shoppe bh’er 😉 Dejligt at have fundet en model, man kan ty til. Har du en bh-model, du sværger til?

Bh’en kan købes HER og trussen HER – pt. kan I endda spare 20 procent 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Oh Hello's - Like The Dawn