Dagens outfit: Knit & drape

Chain gang

 photo kaedetasker.jpg1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Tasker med kæderem kombinerer det elegante med det rå, passer til både hverdag og fest og er efter min mening et must i garderoben. I samlingen har jeg selv en Chanel og en Boyy med kæderem, der – selv om de har været noget af en investering – har været nogle af de mest anvendelige (og pæne!) tasker.

Heldigvis behøver man ikke at lægge en formue for at få en fin taske med kæderem: Her er nemlig ni tasker, der alle koster under 500 kroner. En del er selvfølgelig meget Chanel-inspirerede (personligt er jeg meget verliebt i tweed-tasken fra Benetton!), men på det seneste er jeg begyndt at lægge mærke til, at mange highstreet-mærker som ASOS, Topshop og Zara også har skævet meget til Chloés populære Drew-taske.

Er I også fan af tasker med kæderem?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Knit & drape