Color me cozy

Dagens outfit: Knit & drape

 photo outfit_271015_1.jpg photo outfit_271015_2.jpgStrik fra New Look, nederdel fra Carven, sko fra ASOS, taske fra Boyy. Læbestift er “01” fra Absolution

Denne nederdel har efterhånden en del år på bagen – I kan se mit første outfit i den HER – men jeg kan ikke skille mig af med den, da den er både virkelig rar og pæn at have på. Generelt er jeg virkelig dårlig til at skille mig af med ting, da jeg altid tænker “Hvad nu hvis?”. Jeg beundrer virkelig jer, der bare kan sælge løs af garderoben uden at fortryde. Jeg har fortrudt adskillige ting, som jeg har solgt, så det er måske derfor, jeg holder fast i mine crazy hoarder-tendenser 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

  • Jeg har det på præcis samme måde som dig, er så dårlig til at skille mig af med tøj, hvis jeg nu skulle fortryde!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Color me cozy