Søndagssang: Lambert - Stay In The Dark

Feelin’ spendy!

zalando-shoppingStrik fra Topshop // Bukser fra Calando // Sko fra Adidas Originals

Sååå… Alle de gode intentioner om at komme ud og nyde det fine efterårsvejr røg lidt i vasken, da hr. kæreste ikke helt er på toppen. Det passer mig nu fint, for så kan jeg komme til bunds i to do-listen – kun afbrudt af overspringshandling nr. 1: Online-shopping 😉 En af mine faste søndagsritualer er at ligge længe i sengen og se YouTube-videoer (mange af jer har efterlyst et indlæg med mine yndlings-YouTubere – det kommer!). Denne søndag forelskede jeg mig så i denne gudesmukke strik, som Hello October har på HER.

Og nu når jeg alligevel var i gang på Zalando, så røg disse rare bukser med i kurven. Jeg faldt for dem, da jeg surfede efter ting til endnu et sofakartoffel-indlæg – I kan se det fra sidste år HER. Og så var de sko, som jeg har savlet over HER, sørme nedsat med 20 procent, så de røg også lige med. Uha, sådan en søndag hjemme på sofaen kan godt gå hen og blive lidt dyr, hva’? 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Lambert - Stay In The Dark