Luksus vs. budget: Rosa bukser med blomsterprint

(gårs)Dagens outfit: Alternativ udgave

 photo outfit_291015_1.jpgStrik fra Topshop, nederdel fra By Malene Birger, sko fra Aldo, taske fra Gucci

En lidt alternativ fremvisning af dagens outfit, men jeg var på farten hele dagen, så det var lige det, det kunne blive til 😉 Strikken er ny, og den var så pæn, at jeg blev nødt til at hoppe i den med det samme – deraf den utroligt klædelige fold hen over brystet 😉

I går kørte jeg efter arbejde op til DTU (hvilket blev besværliggjort en smule af de mange strejkende gymnasieelever, men frem kom jeg da). Min yngste lillesøster er nemlig færdiguddannet kemiingeniør, og i går var der formel dimittendreception. Wauw, så vildt at tænke på, at min lille lillesøster nu skal ud og være voksen 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Rosa bukser med blomsterprint