(gårs)Dagens outfit: Alternativ udgave

4 kommentarer

 • Ida

  Du har stylet dem rigtig fint, synes jeg 🙂
  Hvordan er de i kvaliteten? Og i størrelsen? Jeg har også kigget på rigtig mange over knee-støvler på nettet, men jeg er bange for, at de kommer til at hænge løst på mine tynde stankelben… Det ser så flot ud med lårlange støvler, der sidder som malet på, synes jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er normale i str. Har taget dem i str. 36, hvilket jeg plejer at bruge 🙂 Kvaliteten er ikke fantastisk, men de har jo heller ikke kostet alverden!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg elsker overknees. På folk der er over 1.75 m og består af 90% ben. Det eksluderer så mig selv… Sorry, men synes godt nok du drukner i dem. Også i strikken. Hvis nu du faktisk kunne passe støvlerne og satte dem sammen med noget mere tætsiddende eller en sweater, du også kunne passe. Synes ideen er god og jeg elsker farvesammensætningen (der er du altid spot on), men du drukner fuldstændigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret – de er virkelig svære at style, de støvler. Håber, det lykkes en dag 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Alternativ udgave