On my wrist

(gårs)Dagens outfit: Blomstret Pantertante

 photo outfit_131015_1.jpg photo outfit_131015_2.jpgJakke fra H&M, trøje fra Only, bukser fra ASOS, sneakers fra Adidas, taske fra Boyy

Efteråret skal da bestemt ikke forhindre mig i at hoppe i masser af blomsterprint 😉 Jeg ved godt, at dette outfit bestemt ikke er for alle, men det gjorde mig altså ret så glad at hoppe i det. Der er sådan lidt chik pensionist a la “Pantertanter” eller bedstemoren fra “The Nanny” over det – altså, på den gode måde! Hvis jeg stadig kunne klæde mig sådan her, når jeg blev 70 år, så ville jeg da være svært tilfreds 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my wrist