(gårs)Dagens outfit: Denimskjorte

(gårs)Dagens outfit: Green again

 photo outfit_161015.jpgCardigan fra Uniqlo, skjorte fra Weekday, nederdel fra & Other Stories, støvler fra Topshop, taske fra Yvonne Koné

Jeg har længe savlet over denne nederdel fra & Other Stories, og da jeg fandt den på udsalg, måtte jeg slå til. Og selv om min elskede taske fra Yvonne Koné da passer meget godt til outfittet, så kan jeg altså mærke, at trangen (behovet for?) til at købe en grøn taske stadig lever i bedste velgående 😉

I ønskes en rigtig herlig weekend fyldt med rare planer. I dag kommer mine søstre over, og så skal vi lave lækker, vietnamesisk simremad. Jeg skrev jo før om, at jeg ikke er så glad for at lave mad for tiden, men det hjælper da bestemt på det, når mine søstre kommer over, og vi rigtig kan hygge sammen om madlavningen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Denimskjorte