Søndagssang: Extreme - More Than Words

I die for Dionysos

 photo gucci-dionysos-cruise.jpgStor Dionysos // Lille Dionysos

Som det meste af modebranchen har jeg også forelsket mig i Guccis Dionysos-taske. Cruise-taskerne er lige kommet online, og jeg er virkelig forelsket i den grønne taske med smukt blomsterprint! Det er virkelig et oplagt bud på et kommende grønt taskekøb – og det pink blomsterprint oveni gør det virkelig til en “Maria”-taske 😉 Den store model kan fås på den europæiske webshop HER, men den lille – som er den, jeg helst vil have – kan kun fås på den amerikanske. Jeg må lige ind i Gucci-butikken snart 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Extreme - More Than Words