Turen går til... IKEA!

Mode Med Mere fylder OTTE ÅR!

 photo modemedmere-8aringr.jpgJeg kan stadig huske, da jeg oprettede min blog: Det var en efterårsdag, jeg var syg og kedede mig hjemme på mig lejede værelse i Odense. Og så tænkte jeg: Hvorfor ikke starte en blog? Jeg havde længe læst udenlandske modeblogs – med stor fornøjelse – men jeg følte, at der manglede nogle dansker pendanter. Og det var sådan, min blog blev født!

Nu er der så gået 8 år. O.T.T.E. Jeg kan slette ikke fatte det! Tiden er fløjet afsted, men sådan er det jo, når man har det sjovt 😉 Jeg har altid holdt fast i, at jeg bloggede for min egen skyld, og at jeg ville stoppe den dag, hvor det ikke længere ville være sjovt. Men det er stadig sjovt, og det skyldes i høj grad jer, der læser med derude!

Jeg vil rigtig gerne takke hver og én af jer – om I har læst med fra dag ét, eller om I lige er kommet til. Det sætter jeg pris på – virkelig!

<3

18 kommentarer

 • Kamma

  Wuhu tillykke med fødselsdagen “mode med mere” :smiley:
  Nu hvor jeg sidder og ser billederne går det op for mig at jeg har fulgt med siden 2010 :ok_woman: Så længe troede jeg alligevel ikke det var 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak! Ja, tiden flyver afsted 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra for Mode med mere!
  Jeg har læst med siden 2008 og bloggen her er stadig en af mine favoritter 🙂 så ja tak til mange år endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange, mange tak! Hvor er du sød 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med blogfødselsdagen – det er godt nok længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Ja, det er længe, men føles ikke længe 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Arj, det er sgu da vildt. Du er sej og ja, tiden flyver, jeg har fulgt med i over 3 år og ikke ænset at der er gået så længe 🙂 Min lille livsbegivenhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Tillykke!!!!
  Jeg har læst med siden 09 eller 10 tror jeg. Har selv en blog fra 2008, men det er mest bare for hyggens skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Wauw, så har du godt nok også blogget længe 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, Maria – det er sgu en præstation at have en blog i så mange år! Der er godt nok sket meget med mediet i de år – du var jo en af de første på banen. Og dit initiativ på blogfronten var – i mine øjne – med til at skabe modeblog-fænomenet i Danmark.

  Tillykke – og jeg glæder mig til at læse med de næste 8 år også (mindst!)

  Mvh
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Mette
   1000 tak! Tak, fordi du stadig læser med efter alle de år 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha/jordforbindelsen

  Tillykke med de otte år.
  Har vel fulgt dig næsten siden starten, det var vinteren 07-08. Du var den første modeblog jeg fulgte og årsagen til at jeg blev fanget var fordi du var fra Odense/Fyn hvilket gjorde at du var til at relatere til.
  Det har været en fornøjelse af følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fedt at se billeder hen over en årrække. Det ser ud til at du er blevet noget mere modig og fashion – forward i din stil. Thumbs up! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak 🙂 Jeg synes også, at det var sjovt at kigge i arkiverne. Og ja, min stil har virkelig udviklet sig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke! :smiley: Jeg har også fulgt med lææænge.. siden 2010 tror jeg. Læser dog kun engang imellem hvor jeg så gennemgår de opslag der er kommet siden sidst 😀 Livet med en lille bebs er ikke nemt :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Sætter pris på, du stadig læser med 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til... IKEA!