Knit perfection

On my wrist

 photo onmywrist.jpgUr fra IWC, evil eye-armbånd fra Carré, perlearmbånd fra Anni Lu, diamant på snor fra Line & Jo

Mit kæreste eje er dette ur, som jeg har fået i julegave af hr. kæreste. Det er et vintageur fra IWC med stålhus og champagnefarvet skive – og det gør, at uret matcher til både guld- og sølvsmykker. Desuden har han fået sat en pink rem på, fordi han ved, jeg elsker pink – han er altså meget god til det dér med at give gaver 😉

Så fint et ur skal selvfølgelig have fint selskab. Evil eye-armbåndet fik jeg til et Carré-event for mange år siden. Da vi fik det på, skulle vi ønske noget, og når snoren en dag knækker, så skulle ønsket angiveligt gå i opfyldelse. Derfor vil jeg på den ene side gerne have, at armbåndet falder af, så mit ønske går i opfyldelse, men på den anden side er det så pænt, at jeg vil have det på for evigt!

Armbåndet fra Anni Lu er nyt, og er en gave fra mig til mig 😉 Jeg har før haft et Anni Lu-armbånd, som jeg fik i fødselsdagsgave af mine søstre, men det var udstyret med en virkelig dum lås, så jeg tabte det desværre 🙁 Nu er låsene så blevet opgraderet, så nu tør jeg godt pryde håndleddet med Anni Lu-skønheder igen 😉

Diamanten på snor fra Line & Jo er sådan en fin hverdagsluksus – jeg elsker kontrasten mellem den glitrende diamant og den meget simple snor. En dag vil jeg gerne opgradere med et armbånd fra RedLine – de er SÅ fine!

Går du med ur? Hvilket har du? Og har dit ur fået selskab af nogle fine armbånd?

2 kommentarer

 • Elisabeth

  Mit Eye-armbånd er sgu knækket her forleden!! Men det har holdt så længe (år?) at jeg har glemt hvad jeg i sin tid ønskede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Så knækker mit måske også snart 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knit perfection