Dagens outfit: Oppe eller nede?

Turen går til… IKEA!

 photo ikea-jul-2015.jpgPink glaskugler // Gavepapir // Gaveæsker // Diamanter // Kageudstikkere

Jeg har før fortalt om min begejstring for alt, der har med gaveindpakning at gøre, og derfor må jeg snarest i IKEA, for der har de jo de fineste juleting! Ja, jeg ved godt, at folk på diverse sociale medier himler op om, at alle butikkerne stiller juletingene for tidligt frem, men nu er vi trods alt i slut-oktober?! Personligt skal jeg i hvert fald slå dejen til mine honningkagesnitter op denne weekend 😉

I kan se mine julerier fra sidste år HER.

2 kommentarer

 • Sacha/jordforbindelsen

  Jeg har et had/kærlighedsforhold til julen, ikke pga julen selv, men af noget der slet ikke har relevans til perioden.

  Jeg elsker når julepynt, papir og tingel-tangel dukker op i Søstrene Grene (har allerede købt årets første tingel-tangel i form af klistermærker).
  Men de der ting fra IKEA ser voldsomt fine ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har rigeligt med jule-tingel tangel, men mon ikke der bliver indkøbt mere i år? Både i Søstrene Grene og Ikea 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Oppe eller nede?