Søndagssang: Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over

Bordeaux blik

 photo bordeaux-blik-1.jpg photo bordeaux-blik-2.jpgEstée Lauder Pure Color Gelée Eyeshadow i “Cyber Ruby” // Rimmel Magnif’Eyes Mono i “Groupie”// Make Up For Ever Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil i “18L Burgundy” // Lancôme Grandiôse Mascara i “Mon Regard Parisien” // Lancôme Le Crayon Khôl i “Burgundy Corsé”

For en måneds tid siden fik jeg en idé om, at jeg da skulle til at gå med bourdeaux øjenmakeup – og når jeg får en idé skal den helst realiseres så hurtigt som muligt, inden jeg bliver distraheret af andre idéer 😉 Men bourdeaux øjenskygge og eyeliner er ikke det, der findes i hobetal, skulle jeg hilse at sige! Jeg besøgte som det første MAC (for de ligger for det meste inde med alt), men makeupartisten måtte meget diplomatisk fortælle mig, at “det jo ikke var alle, der havde lyst til at have rødt om øjnene”, så derfor havde de ikke nogen bordeaux eyeliner.

Lidt research viste dog, at Make Up For Ever lå inde med en bordeaux eyeliner, som jeg straks løb i Sephora for at hamstre, og nu ser det faktisk ud til, at de andre makeup-brands har fået øjnene op for farven, som altså ikke er så uklædelig, som den lyder! Caroline de Maigret har for nylig lavet en kollektion for Lancôme, der har de fineste bordeaux items – især mascaraen er virkelig fin og så fantastisk til at give flotte vipper, at jeg også skal have den i sort snarest.

Rimmel har også netop relanceret deres mono-øjenskygger, hvor der er en fin blomme/bordeaux. Og Chanels jule-kollektion er intet mindre end et bordeaux overflødighedshorn! Den er inspireret af deres ikoniske “Rouge Noir”-neglelak, og jeg skal helt sikkert have fat i Rouge Noir-cremeøjenskyggen. I kan se de flotte bourdeaux looks fra Chanel i videoerne her. Kunne I finde på at prøve bordeaux-øjenmakeup?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over