Video: Oliven & bordeaux

(gårs)Dagens outfit: Tern & striber

 photo outfit_061115_1.jpgJakke fra Mango, kjole fra Carven, støvler fra Zara, taske fra Boyy. Læbestift er Urban Decay Matte Revolution Lipstick i “Blackmail”

Min elskede kjole fra Carven (I kan se dens debut på bloggen HER) er kommet frem fra sit sommerhi og har fået nyt liv med denne stribede sag fra Mango. Og nej, mine læber er ikke sorte, men virkelig mørkerøde – er virkelig besat af de bordeaux makeup-nuancer for tiden, men mere om det i et andet indlæg 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Nanna Christensen

  Jeg har fulgt din blog næsten siden start.. og jeg elsker den!
  Det er en af de blogs der er mest ærlig og ikke er spammet med reklame.
  Din stil er så fin og jeg er fan af at du bliver ved med at genskabe dine looks med nye variationer og ikke bare skifter stil som mange andre Blogger har tendens til.
  Hurra for det ægte og tak for dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for din søde ros – det betyder meget <3
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Det er altså også bare fint med Bordeaux’e læber i efterårstiden, men nnok meget svært at fange på kameraet fordi de ser helt sorte ud 😛
  Jeg har lige et spørgsmål til din mango jakke – skal man size op? Jeg er ikke så vant til deres størrelser, men har hørt at man bør gå et nummer op i størrelsen, og det anbefaler boozt også. Jeg er en størrelse 38 og svinger mellem s-m, bør jeg tage en L eller bare size up til M?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er normalt en xs/s og har denne i s, så jeg ville nok tage den i M, hvis jeg var dig 🙂 Med mindre du har meget lange arme, så ville jeg tage en L. Den er lidt kort i ærmerne.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Oliven & bordeaux