Neon-nederdel på to måder

(gårs)Dagens outfit: Yellow & army

 photo outfit_131115.jpgIndeholder affiliate-links: Skjorte fra Zara, strik fra J.Crew, clutch fra Balenciaga, jeans fra H&M, sko fra Adidas

Jeg blev virkelig inspireret af det indlæg, jeg lavede i går, at jeg efterfølgende hoppede i en kombination af gul og armygrøn. Egentlig et ret casual outfit, så jeg dressede den op med min clutch fra Balenciaga, som jeg egentlig bruger alt for sjældent.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon-nederdel på to måder