Dagens outfit: Den klassiske kombi

Neon-nederdel på to måder

 photo neonpaa2maader.jpgIndeholder affiliatelinks: Taske fra & Other Stories // Bouclé-hårbånd fra ASOS // Sko fra Nike // Strik fra Samsøe & Samsøe // Nederdel fra Samsøe & Samsøe // Armbånd fra Hermès // Bluse fra NLY Trend // Taske fra Miu Miu // Sko fra Valentino

Jeg er faldet for denne smukke, smukke nederdel fra Samsøe & Samsøe. Farven er ikke den mest vintervenlige, men I ved jo, at jeg elsker (neon)gul – so I’m gonna rock it winter AND summer 😉 På webshoppen er nederdelen stylet med en armygrøn top, og det er egentlig en fin måde at bruge den meget skrigende gul om vinteren. En chunky strik og sneakers til hverdag og en flowy top og luksuriøse items til fest – det er bare en pæn OG anvendelig nederdel 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Den klassiske kombi