Dagens outfit: Blød & blomstret

Save it for a rainy day

chanel-raincoatNu når det regner jævnt meget, må jeg indrømme, at min Chanel-taske ikke bliver luftet så ofte, som jeg gerne vil – med mindre hr. kæreste og jeg skal køre et eller andet sted hen (jeg cykler til hverdag uanset vind og vejr). Chanel har nok tænkt, at vi er mange, der er ømme om vores tasker (!), så derfor har de kreeret denne taske med indbygget regnfrakke – er den ikke sød?! Og så kommer den jo i de fineste farver! Det skal så også lige siges, at tasken ikke er lavet af læder, men af gummi, og det trækker altså gevaldigt ned på luksusfaktoren! Især fordi Chanel nok stadig tillader sig at tage en hamper pris for en gummitaske… Hvad synes I om konceptet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Blød & blomstret