(gårs)Dagens outfit: Pink again

Søndagssang: Death Cab For Cutie – Title & Registration

death cabKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg er lidt stille her på bloggen for tiden, for jeg er nemlig faldet i “strikke og binge-watche serie”-fælden! Jeg er i fuld gang med at strikke julegaver til mine niecer, og da mønsteret allerede sidder i fingrene, kan jeg se en serie imens 😉 Jeg er nok det, man kalder en retro-seriekigger, for jeg har det med at se serier, jeg allerede har set. Jeg har genset “The Nanny”, “Dawson’s Creek”, “Gossip Girl”, og nu er valget så faldet på “The O.C.”.

Det betyder også et glædeligt genhør med Death Cab For Cutie, som enhver semi-emo, Barometer-lyttende og “The O.C.”-kiggende teenager har lyttet til – inklusive mig selv 😉 Jeg fortryder lidt, at jeg ikke var inde at se bandet, da de for nylig var i Danmark!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Pink again