5 favoritter i oktober 2015

Sofakartoflen strikes again

loungewear1. Mango & Black Pepper Body Sufflé fra Amazing Space // 2. Sovemaske fra H&M //  3. Lyserød og cremefarvet plaid fra H&M Home // 4. Natkjole med Pusheen-print fra H&M // 5. Stribet sweatshirt fra Short Stories // 6. Matchende bukser fra Short Stories // 7. Stribet, lyserøde natbukser fra Calando // 8. Cashmere-bukser fra Club Collection // 9. Sengetøj fra Ellos // 10. Kimono fra H&M // 11. Sæt fra H&M // 12. Sip cup fra Studio Arhøj // 13. Stribet, kortærmet sweatshirt fra Moshi Moshi Mind // 14. Cashmere-buksedragt fra Life Is… // 15. Duftlys fra & Other Stories // 16. Sutsko fra UGG

Sidste år lavede jeg dette indlæg om loungewear (aka hjemmetøj!), og da jeg pt. sidder og skriver dette indlæg i dette par bukser, tænkte jeg, at jeg i år ville følge op med et lignende indlæg 🙂 Sofakartoflen her drømmer især om at forkæle sig selv med et par lækre cashmere-bukser, de ville altså være virkelig rare, bløde og lune at tulle rundt i herhjemme, men ville samtidig være pæne nok til, at man lige kunne løbe ned i supermarkedet efter mælk 😉

Har I noget loungewear, I vil anbefale?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i oktober 2015