Søndagssang: The Killers - Smile Like You Mean It

#sundayroast

 photo sundayroast.jpgHvis I følger mig på Instagram, har I måske set, at hr. kæreste og jeg har startet en hyggelig tradition med at servere Sunday roast. Om søndagen har man jo netop god tid til at gøre lidt ekstra ud af maden, og hvis der er nogen, der gider kommer forbi og spise med, så er det helt fint, men mange af gangene har det også bare kun været ham og mig.

Sunday roast består typisk af en eller anden form for steg, kartofler, sovs, grøntsager og det vigtigste: Yorkshire pudding! Det er en oplagt mulighed for at gå på opdagelse i lidt mere eksotiske udskæringer og forskellige former for tilbehør.

Jeg er fan og kan kun opfordre jer andre til også at hoppe på Sunday roast-vognen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Killers - Smile Like You Mean It