TGIF Glitter

Video: Oliven & bordeaux

 photo look-oct15-blog.jpg

I min nylige 5 favoritter-video nævnte jeg, at jeg havde lavet en tutorial til looket, som jeg har på – og nu får I den så. Jeg synes selv, at kombinationen af armygrønne øjne og mørkerøde læber er superflot og perfekt til efteråret. Enjoy 😉

Produkter nævnt i videoen:

Base:
MAC Prep+Prime Fortified Skin Enhancer SPF 35
Murad Skin Perfecting Primer Matte Finish
Pink Beautyblender
Too Faced Born This Way Absolute Perfection Foundation
Rimmel Wake Me Up Concealer i “Classic Beige”
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Laura Mercier Secret Camouflage i “SC-4″
MAC 195 Concealer Brush (min er en rejseversion)
Real Techniques Setting Brush
MAC Pro Longwear Powder/Pressed i “Medium”

Contour, blush, highlighter etc.:
Laura Mercier Flawless Contour Palette
Real Techniques Sculpting Brush
Chanel Le Blush Crème de Chanel i “Affinité”
Real Techniques Blush Brush
– Make Up Store Blush i “Metal Cherry”

Bryn:
Urban Decay Brow Beater i “Dark” og “Neutral Brown”
Brow Artist Plumper i “Dark Brunette” fra L’Oréal Paris

Øjne:
NARS Smudge Proof Eyeshadow Base
bySWIERCZ Blender Brush
Urban Decay Eyeshadow i “Beware”
bySWIERCZ Eyeshadow Brush
– MAC Eye Shadow i “Mink & Sable” (limited edition, men du kan købe MACs øjenskygger HER)
Chanel Long-Lasting Eyeliner i “Khaki Précieux”
Shiseido Eyelash Curler
Chanel Le Volume De Chanel i “40 Khaki Bronze”
Real Techniques Bold Metal Oval Shadow

Læber:
Absolution-læbestift i “01”

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

 • Julie

  Jeg elsker dine videoer. Jeg venter altid med at se dem til en rigtig rolig stund så jeg kan se det hele uden afbrydelser – liiiidt svært med mine børn i stuen, især min datter er vild med at se dem også – like mother like daughter Tidligt det starter, hun er kun 2 år! Anyways det er fedt du tager en rød læbestift til looket – jeg må prøve det! Har kun kørt khaki øjne med nude lips. Har du forresten set Lookfantastic har en julekalender??? OMG jeg er nødt til at købe den… Kender du bloggen amodelrecommends? Hun har en blogpost om den. Hov det blev en roman – sorry! God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Taaaak, hvor gjorde din kommentar mig glad! Godt, at både mor og datter får noget ud af mine videoer 🙂 Og ja, den julekalender ser godt nok lækker ud! Drømmer lidt om Charlotte Tilburys, selv om den er dyr!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Uh har hun også lavet en – jeg må i gang med at Google! Tak for tippet! Fortsat god weekend :-)))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Charlotte Tilburys julekalender ser SÅ lækker ud!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 'Sofie

  Wow- et lækkert look! Det klæder dig virkelig godt. Sejr du tør at lave nogle lidt anderledes look. Elsker dine videoer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF Glitter