Dagens outfit: Counting down to Christmas

Dagens outfit: Burgundy & leopard

 photo outfit_221215_1.jpg photo outfit_221215_2.jpgCardigan fra H&M, tørklæde købt i Vietnam, top fra Custommade, nederdel fra Cecilie Copenhagen, støvler fra Zara, taske fra Boyy

Jeg har savlet over denne nederdel før, og der er ikke langt mellem tanke og handling: Da jeg var inde i byen for at købe de sidste julegaver, kiggede jeg forbi butikken i Valkendorfsgade for at købe en gave til mig selv 😉 Det var endda den sidste, så er glad for, at jeg ikke tøvede. Her er nederdelen stylet med min elskede top fra Custommade og et tørklæde, da toppen måske ikke er heeelt work appropriate 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Counting down to Christmas