Video: Empties #5

(gårs)Dagens outfit: Adele-hår

 photo outfit_091215_1.jpg photo outfit_091215_2.jpgJakke fra Zara, kjole fra Baum und Pferdgarten, taske fra Benetton, sko fra ASOS

Kender I det: I sidder og ser en eller anden video på Youtube, så falder I lige over en anden video, spol så lige 1-2 timer frem, og så har du set alt muligt random? Således gik jeg i går aftes på Youtube for at finde denne uges søndagssang, så faldt jeg lige over en masse indie-sange fra min ungdom, så hørte jeg lige lidt Erik Hassle (både nyt og gammelt), så skulle jeg lige høre lidt Adele, og så endte jeg med at se guides til at få Adele-frisure! Deraf min beskedne lille toupering i dag 😉 Lad mig hilse at sige, at højt Adele-hår og en cykelhjelm bestemt ikke kan forenes! Må toupere noget mere og gå amok med hårlak næste gang…

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Empties #5