Nu i bordeaux

(gårs)Dagens outfit: Bouclé, flowers og overknees

 photo outfit_041215.jpgBlazer fra ASOS, kjole fra By Malene Birger, bælte fra Pieces, taske fra Becksöndergaard, støvler købt på eBay

Glædelig blæsende decemberlørdag! Er I friske? Eller har nogle af jer måske lidt tømmermænd efter julefrokost? Selv falder jeg i den første kategori – efter arbejde fik jeg ordnet bryn, og da jeg kom hjem, havde hr. kæreste lavet lækker mad. Da vi har diverse aftaler hele weekenden, var det meget rart lige at sætte sig ned bare os to og nyde et velsmagende måltid sammen 🙂

I dag kommer mine søstre over, og så skal vi julebage! Det er efterhånden ved at blive en tradition, og vi bager altid disse vanillekranse og brunkager, og så er honningkagesnitter selvfølgelig et must!

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu i bordeaux