Nytår 2015

Må i H&M Home – snarest!

botanisk-HMSengetøj // Pude // Badeforhæng

Hvis I spørger hr. nazi-arkitekt – aka hr. kæreste – så har vi rigeligt med botanisk-printede genstande i lejligheden (se et lille udsnit på min Insta). Men jeg er sikker på, at der sagtens kan klemmes en pude mere ind… Og så ville sengetøjet passe enormt godt til det, jeg har fra Ellos. Og vi mangler faktisk nye badeforhæng… Som I nok kan se, så står jeg faktisk akut og mangler flere palme- og monsterprintede ting, ik’? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår 2015