Søndagssang: Rufus Wainwright - Poses

Nytår 2015

nye-outfitNeglelak fra Essie i “Bordeaux” // Falske øjenvipper fra Depend // Taske fra Chanel // Top fra H&M // Jakke fra DAY // Bukser fra DAY // Sko fra ASOS // Læbestift fra Maybelline i “Plum Passion” // Excess Intensity Longwear Eyeliner fra Max Factor i “Silver” // Hårbøjle fra H&M

Jeg har bare ventet på, det blev udsalgstid, så jeg kunne hapse dette fine sæt fra DAY, som jeg har savlet over i dette indlæg. Jeg gad godt, at jeg kunne style det med a la ovenstående, men nu må jeg se, hvad jeg kan grave frem i garderoben 😉

P.S. I kan få masser af inspiration til nytårsmakeup HER.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Rufus Wainwright - Poses