(gårs)Dagens outfit: Bordeaux & pink

Outer space

 photo space-makeup.jpgBilleder fra Pinterest

I næste uge er der julefrokost på arbejdet, og temaet er “outer space”. Så går jeg jo straks på Pinterest for at se, hvad der er af inspiration til makeup 😉 Det er nogle ret vilde looks, men jeg har faktisk før båret nytårslooks, som nemt kan bruges til dette rum-tema: Se min makeup med stjerner HER, mit glitter-amok HER og sølv eyeliner HER.

Skal I til nogen temajulefrokoster i år?

2 kommentarer

  • Anja

    århhh.. Jeg glæder mig itl at set hvad du ender op med, både tøj og make-up til det tema! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Bordeaux & pink