Må i H&M Home - snarest!

Recap 2015: Januar, februar & marts

Jeg har haft kalenderen fyldt med diverse aftaler her mellem jul og nytår, og det lider bloggen desværre lidt under… Men jeg tænker, at mange af jer nok har mindst lige så meget at se til som mig 😉 Traditionen tro vil jeg på kvadratisk og praktisk vis se tilbage på året, der er gået her på bloggen. Enjoy!

 photo RECAP2015-JAN.jpgJANUAR: Jeg fejrede nytår med glitter-eyeliner og hårbånd. Jeg miksede partisaner-print og striber. Jeg ordnede køkken og levede af takeaway. Jeg hoppede for alvor ud i at gå med mørk læbestift. Jeg kunne ikke få nok af rosa og print. Jeg lavede lækker chicken katsu curry. Jeg drømte om rockstuds. Jeg ville live vintermørket op med gult. Jeg shoppede en masse skønhedssager og lavede en video om det.

 photo RECAP2015-FEB.jpgFEBRUAR: Jeg var besat af lågkrukker. Jeg var i London og viste mine køb. Jeg drømte om denimskjorter. Jeg dedikerede et helt indlæg til lipliners. Jeg bookede sommerferie. Jeg strikkede en guide til Rom sammen til jer. Jeg savlede over lækre notesbøger. Jeg syltede løs. Jeg viste, hvilke planter der boede hjemme hos mig.

 photo RECAP2015-MAR.jpgMARTS: Jeg klikkede alt for fint sengetøj med palmeprint hjem. Jeg fik fingre i fine sneakers. Jeg delte en video fra min tur til Vietnam. Jeg lavede en guide til London. Jeg diskede op med en hel video-serie om bryn. Jeg anbefalede 2-i-1 pensler. Jeg fyldte 29 år. Jeg shoppede løs i Malmø. Jeg faldt for et fint sæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må i H&M Home - snarest!