En på frakken

Contour de force

 photo otherstories-contour.jpgFace Contour Cream Palette

& Other Stories’ Contour Cream har været en favorit hos mig i laaang tid efterhånden (I kan for eksempel se mig bruge den HER), så derfor må jeg nok lige undersøge denne nye sag lidt nærmere. En handy, lille cream contour med tre contour-nuancer og en highlight – what more could you ask for? 😉

2 kommentarer

 • Sofie

  Hej Maria, elsker din blok 🙂
  Jeg har lige et spørgsmål, hvilket program eller app bruger du til dine fine videoer F.eks. Fra dine ferier? De er så fine, og vil gerne lave en selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Sofie – mange tak 🙂 Jeg redigerer i Premiere Pro
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En på frakken