Årets favoritter 2015: Makeup

Djula

 photo djula.jpgBilleder fra Instagram

Jeg faldt over franske Djula på Instagram, og jeg blev med det samme forelsket i de fine smykker. De er delikate, feminine og med kant – præcis som jeg foretrækker mine smykker! Jeg drømmer især om en af de helt spinkle kæderinge med en enkelt diamant… Helt billig er den ikke, men jeg er sikker på, at det ville være et smykke, jeg ville sætte pris på i mange år 😉

2 kommentarer

 • Louise

  Haha.. du er god til at få skabt et behov for ting hos mig.. De armbånd må da på min ønskeliste! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg er også god til at lokke mig selv i fordærv 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets favoritter 2015: Makeup