Dagens outfit: Den syge tidsoptimist

En på frakken

 photo ee-frakke-1.jpg photo ee-frakke-2.jpgUdsalgene synger på sidste vers, og derfor kan man virkelig gøre sig nogle gode kup 🙂 Frakker er altid en god kategori at udsalgsshoppe IMO, og se, hvilket vidunder jeg faldt over hos Edith & Ella!

Jeg elsker kontrasten mellem det mintgrønne ydre og det neonpink foer. Det er en uldblanding, så den kan stadig bruges på de lunere vinterdage, og til foråret skal jeg helt sikkert have den på åben, så foret rigtig kan komme til sin ret.

2 kommentarer

 • Lille

  Den er jo bare virkelig deg 😀 Håper du får en fin weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er den nemlig 🙂 God weekend til dig også!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Den syge tidsoptimist