For every occasion

(gårs)Dagens outfit: All wrapped up

 photo outfit_250116_1.jpgCashmeretørklæde købt eBay, cashmerestrik fra Uniqlo, skjorte fra Zara, nederdel fra Cecilie Copenhagen, taske fra Becksöndergaard, sko fra Zalando

I går var jeg pakket godt ind, fordi jeg trods lidt skranten efter arbejde skulle nå at købe rundt regnet en milliard ting: En fødselsdagsgave til hr. kæreste, en dimissionsgave til min søster – og måske blev det også til lidt til mig selv. Det må man gerne, når man ikke er helt på toppen 😉

2 kommentarer

 • katrine

  Virkelig flot farvekombi, har aldrig overvejet pink, army OG eggplant sammen. Det må jeg huske. Så fin du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak 🙂 Det er helt sikkert en kombi, du skal prøve!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For every occasion