(gårs)Dagens outfit: Strikkjole & blonder

Recap 2015: Juli, august & september

Da jeg lavede dette indlæg, kom jeg for alvor til at savne sommer. Jeg længes efter neonfarver, brune ben og solbriller. Men jeg kan også se, at da sommeren gik på hæld, så var jeg egentlig også meget lykkelig for at finde al min strik frem. Den følelse skal jeg vist finde frem igen, nu når det er allermest koldt 😉

 photo RECAP15-JULY.jpgJULI: Jeg var virkelig vild med hårbånd. Jeg kombinerede blonder med blonder. Jeg anbefalede lækker morgenmad i New York City. Jeg drømte mig tilbage til solskinsdag på The High Line i NYC. Jeg købte fine striber fra Nørgaard på Strøget. Jeg kom med gode roadtrip-tips. Jeg anbefalede den fineste Insta-profil, der kombinerer lyserødt og luksuriøst. Jeg blev besat af farven grøn. Jeg købte en Chanel-taske.

 photo RECAP15-AUGUST.jpgAUGUST: Jeg prøvede det der med turbanner. Jeg viste mine beauty-køb fra USA. Jeg hoppede i sommerens nok fineste outfit. Jeg delte ferie-videoer. Jeg elskede kombinationen af lyserød og armygrøn. Jeg købte fin nederdel på udsalg. Jeg hoppede på bar skulder-trenden. Jeg fandt den perfekte læbestift. Jeg erklærede evig kærlighed til et par solbriller.

 photo RECAP15-SEPTEMBER.jpgSEPTEMBER: Jeg fandt stor glæde i kombinationen af neon og pasteller. Jeg købte sko, der blev efterårets ubetingede favorit. Jeg hev en gammel camouflage-favorit frem. Jeg købte fin neon-boucle i outlet. Jeg elskede grøn øjenmakeup. Jeg var til fint bryllup i skoven. Jeg hoppede i rar, grøn strik. Jeg var besat af Ryan Adams’ Taylor Swift-coveralbum. Jeg delte en opskrift og talte lidt om at genfinde glæden ved at lave mad.

I kan se første del HER og anden del HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Strikkjole & blonder