H&M, du lokker...

Søndagssang: Radiohead – Spectre

radiohead spectreKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, I alle har haft en skøn weekend! Fredag aften var jeg ude at spise på Gorilla med mine søstre, da min ældste lillesøster netop er blevet færdiguddannet som læge. Ellers er resten af weekenden gået med alt for mange praktiske gøremål med ture i Ikea og Field’s… Nu er søndagsstegen i ovnen, kaffen er i koppen og mit korpus er på sofaen, så lidt weekend bliver det da til 😉

Intet ondt om den sang Sam Smith har lavet til den seneste Bond-film, men jeg foretrækker nu Radioheads bud. Men jeg er så også kæmpe Radiohead-fan, så det overrasker nok ikke 😉 Hvilken sang hører I denne søndag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M, du lokker...