(gårs)Dagens outfit: Vinter-neon

Travelling with style

 photo Uljdklip.png photo Udklip.pngJeg har ikke haft ferie siden i sommer, hvor jeg var på det mest fantastiske roadtrip i USA (se videoer fra turen HER, HER, HER og HER), så min rejselyst skal snart have afløb 😉 Heldigvis er de næste par rejser for længst booket, og jeg er allerede gået i gang med at plage hr. kæreste om, hvor sommerferien skal tilbringes (han synes stadig, det er lidt for tidligt…). Er I begyndt at tænke sommerferie?

Hvis jeg så bare også kunne rejse med stil a la modellerne her i Chanels SS16-kampagne… Men ja, hvis jeg ejede de tasker og kufferter, så var der nok ikke så meget luft i budgettet til at rejse 😉

2 kommentarer

 • JA! Jeg er også så småt begyndt at “planlægge” sommerferie, men min kæreste synes også det er alt, alt for tidligt endnu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er aldrig for tidligt at planlægge ferie 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Vinter-neon