Dagens outfit: Gi' mig gul

Color Correcting

 photo color-correct.jpgNu er det ikke fordi, color correcting er et nyt koncept… Faktisk skrev jeg om at bruge grøn concealer tilbage i 2010, men når to af de produkter, jeg virkelig er vild med, har annonceret, at de lancerer en color correcting-linje, så er det om at spidse ører.

Wende Zomnir, der har grundlagt Urban Decay, har netop annonceret på Instagram, at deres populære Naked-concealers snart kommer i color correcting-versioner. Hvis I har set mine videoer bl.a. HER og HER, så ved I jeg elsker Naked-concealeren! Jeg kunne forestille mig, at de laksefarvede kunne være formidable til at neutralisere mørke rander under øjnene. Selv har jeg kig på den gule – måske den er et alternativ til min elskede gule primer fra MAC?

Jeg er også stor fan af Lancômes cushion foundation (se selv min 5 favoritter-video), så derfor er jeg spændt på at se de farvekorrigerende versioner.

Hvad med jer: Bruger I farvekorrigerende concealers – eller er det noget, I kunne finde på at prøve med disse nye lanceringer?

2 kommentarer

  • Diana

    Hvor har du købt dem fra? 😀 Vil så gerne have fingrene i den lakse farvet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Jeg tror ikke, at disse produkter er lanceret i DK endnu, men tipper om det, hvis jeg finder dem 😉
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Gi' mig gul