(gårs)Dagens outfit: Plenty of peplum

(gårs)Dagens outfit: Red lips & camouflage

 photo outfit_100216_1.jpgStrik fra e.vil, jeans fra Levi’s, støvler fra Bianco, taske fra Gucci. Læbestift er MAC Retro Matte Liquid Lipcolour i “Feels So Grand”

Her får I nogle af de ting at se, som jeg købte i Schweiz in action – I kan se min shoppe-video HER. Hvis I er til mat læbestift, så MÅ I prøve de nye flydende læbestifter fra MAC. De holder hele dagen (skulle ikke friske op overhovedet i løbet af dagen), og selvom den er ultramat, så er den ikke så udtørrende, som andre matte formularer kan være. Jeg skal klart have flere farver, men venter lige til, at Kat Von D’s fulde makeup-sortiment kommer til Danmark om et par dage. Jeg vil nemlig gerne prøve hendes meget hypede flydende læbestifter, inden jeg køber mig fattig i MAC…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Plenty of peplum