Til vinterhud

Pink på toppen

 photo huer.jpgJeg cykler hver dag til arbejde, så der er en hue faktisk ikke så aktuel. Jeg cykler nemlig med cykelhjelm, og der bruger jeg et par ørevarmere til at holde ørerene lune. Skal jeg derimod ud at gå en tur, eller er jeg i bil, så er en beanie uundværlig – os som I nok kan ane, så skal den helst være lyserød 🙂

Den helt babypink er en gave fra min søster, den er i lækker cashmere og hjembragt fra en af hendes mange rejser. Den neonpink er købt på spottilbud i Netto, og den sørger for, at jeg i den grad bliver set i trafikken 😉

Den sidste har jeg selv strikket i ombre-garn efter denne opskrift. Meget apropos min nylige snak om ego-strik, så er en hue en god måde at komme i gang med sådan et projekt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til vinterhud