Dagens outfit: Gul igen

TGIF

 photo weekend-corner-2.jpg photo weekend-corner-1.jpgWeekend! Jeg har sat mig til rette i min nye yndlingskrog her i lejligheden (få et nærmere kig på den på Instagram). Der er kaffe i koppen, som jeg vil nyde, mens jeg bladrer i magasiner og beundrer mit nye køb, som netop er ankommet med posten. Hvis I skynder jer at følge mig på Snapchat, hvor jeg hedder modemedmere, kan I se mig afsløre boksens indhold – ellers får I det nok at se her på bloggen snart 😉

Med ønsket om en dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Gul igen