Gule goodies

All the small things

 photo chanel-slg-1.jpg photo chanel-slg-2.jpgHvis I ikke har fået set min video om al min Hongkong-shopping, så har I nok heller ikke fået set de nyeste tilføjelser til min Chanel-samling 😉 Oprindeligt ønskede jeg mig den neonpink version af denne pung, men den var desværre totalt udsolgt i Hongkong, og da jeg så denne sart babypink version, var jeg solgt. Den er så delikat og feminin i farven – og måske lidt mindre flashy end den neonpink 😉

Lidt pink kom der dog med hjem, for i lufthavnen kunne jeg ikke lade denne lille nøglepung ligge. Jeg har ellers altid svoret til lammeskind, men caviar-læderet kan altså bare noget med hårdførhed. Måske jeg skulle spare op til en taske i caviar?

Arg, det er det farlige ved Chanel – man bliver H O O K E D! Og det er jo desværre ikke fordi, det bliver billigere med årene. Der er desværre prisstigninger hvert år (der har for eksempel lige været en på 11 procent i Storbrittanien, og det er nok kun et spørgsmål om tid, før euro-landene følger trop), så mit ræsonnement er selvfølgelig at få shoppet ens Chanel-bucketlist, inden Chanel bliver komplet uopnåeligt… Indtil videre var der “kun” en taske i tweed tilbage på listen, men nu er der måske også kommet en caviar-taske på? Chanel er jo værre end crack 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gule goodies