Arm Candy

Dagens outfit: Color & boucle

 photo outfit_150316.jpg photo outfit_150316_1.jpgBlazer fra Vero Moda, kjole købt i Hongkong, støvler købt på eBay, broche fra Chanel, halskæde fra Jane Kønig, taske fra Marieta Cox. Læbestift er “Melted Berry” fra Too Faced

Jeg kunne ikke stå for denne kjole, da jeg gik forbi en af de mange fine tøjbutikker, der lå i det kvarter, hvor vi boede i Hongkong. Nu kan I ikke se kjolen i sin helhed, men den har trekvartlange ærmer med lidt ballon-effekt i, og så er der desuden lommer i, hvilket jeg elsker i kjoler.

Husk forresten at kigge forbi bloggen i morgen, hvor jeg har en haul-video klar til jer – meget apropos shopping i Hongkong 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arm Candy