(gårs)Dagens outfit: Out for a WOC

Dagens outfit: Lace & pinks

 photo outfit_230316_1.jpg photo outfit_230316_2.jpg photo outfit_230316_3.jpgBlazer fra Vero Moda, blondetop fra Custommade, top fra H&M, nederdel fra Gina Tricot, støvler fra Topshop, taske fra Chanel

Solen skinner, det er ferie – så kan man da vist ikke bede om mere, hva’? 😉 For mit vedkommende skulle det da lige været, at min forårssnue gik væk. Rigtig go’ påske til jer alle – og husk at kigge forbi, da der ikke bliver holdt påskeferie her på bloggen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Out for a WOC