(lør)Dagens outfit: Comfy travelling

Video: En bid af Hongkong

 photo hongkong_blog.jpg

I går eftermiddag landede jeg i København efter en fantastisk uge i Hongkong (jer, der følger mig på Snapchat under modemedmere har nok anet det). Jeg er VIRKELIG blevet vild med Hongkong, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger byen. Der er vildt lækker mad, god shopping og for det meste skønt vejr (desværre ikke da vi var der, der var det lidt gråt og relativt koldt).

Jeg kommer med lidt flere Hongkong-tips i et separat indlæg – indtil videre får i en lille smagsprøve af Hongkong i denne video, jeg har filmet og klippet til jer (hurra for jetlag, der gjorde at jeg vågnede klokken fem om morgenen og ikke havde andet at tage mig til).

Det bliver ikke den sidste video om Hongkong, da jeg regner med at filme en haul-video med al min shopping. For selvfølgelig har jeg shoppet 😉

6 kommentarer

 • Signe

  Dejlig video. Jeg var selv i Hong Kong i marts sidste år, og jeg syntes, det var fantastisk! Glæder mig til flere indlæg om jeres tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Ja, Hongkong er en fantastisk by!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Glæder mig til at se hvad der er i den nye Chanel boks 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Maria. Sikke en god video. Du har virkelig indfanget det allerbedste ved Hong Kong. Jeg var på udveksling i Hong Kong på mit sidste semester på Journalisthøjskolen, og savner byen SÅ meget. Jeg tror faktisk lige, jeg har besluttet, hvor vi skal på ferie næste forår 🙂 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, er glad for, at du kan lide videoen 🙂 Det lyder som en god ferie-ide 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(lør)Dagens outfit: Comfy travelling