Pink tweed

Dagens outfit: A lot of print

 photo outfit_140416.jpgJakke fra H&M, broche fra Chanel, trøje fra J.Crew, nederdel fra Cecilie Copenhagen, sneakers fra Nike, taske fra Boyy

Hr. kæreste og jeg skiftes for tiden til at tage lidt lange dage på hver vores kontor, så derfor glæder jeg mig umanerligt meget til weekenden. Den bliver skudt i gang i morgen aften med en omgang tapas, da hr. kærestes søster og hendes datter er på visit fra Schweiz, og så skal hr. kæreste og jeg på en lille udflugt resten af weekenden – mere ved jeg ikke, da han som altid er meget hemmelighedsfuld og driller med, at vi skal på camping 😉 Intet ondt om at campere, men I kan nok regne ud, at jeg ikke er det største friluftsmenneske…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink tweed