Pomponer på fødderne

Dagens outfit: Army & partisanprint

 photo outfit_120416_1.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Hårbånd fra H&M, skjorte fra Zara, kjole fra Cecilie Copenhagen, sneakers fra Adidas, taske fra Marieta Cox

Min garderobe bugner af tøj, men alligevel står jeg og stirrer på min garderobestang hver morgen… Jeg længes nemlig efter at hoppe i de nye køb, jeg har gjort mig på det seneste, men som kræver bare ben. Men ok, det er nok lige tidligt nok at finde stængerne frem, men det måtte da i hvert fald godt blive mindst fem grader varmere 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pomponer på fødderne