Dagens outfit: Sort, hvid & gul

Kimono cravings

 photo kimono-collage.jpgIndeholder reklame i form af affiliatelinks: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Kimonoer… Hvad var det lige vi egentlig gjorde, inden de blev trendy? For mit vedkommende tror jeg dog, at de for længst har passeret det trendy og decideret er blevet en del af basisgarderoben. De er flagrende, svalende og en helt eminent måde at tilføre farve og print til et outfit på. Jeg foretrækker klart mine i grønlige eller lyserøde nuancer – og med botanisk tema 😉 Men der er noget for enhver smag… Andre kimono-kåde derude, som er med mig?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sort, hvid & gul